Vleesbedrijf met ruim 25 jaar ervaring

Vleesbedrijf met ruim 25 jaar ervaring

In 1992 begon Paul van Essen met zijn eigen Vleesbedrijf P. van Essen. Dankzij een achtergrond als slager weet hij alles als het gaat om vlees, vleesproducten en vleesbewerking. In eigen beheer produceerde hij zelfstandig worst, vleeswaren, pan klaar-artikelen en producten in het zuur. Zijn klanten waren marktslagers aan wie hij het hele assortiment kon leveren. Gaandeweg kwamen daar ook grossiers en groothandels bij. Inmiddels levert Vleesbedrijf P. van Essen aan klanten door heel Nederland.

Uitbreiding in 2002

In 2002 werd het aangrenzende pand aangekocht en gerenoveerd. Hiermee werd de productiecapaciteit flink uitgebreid. Nu staat er een pand van 2400 m2 op een perceel van 5500 m2. Het vleesbedrijf is zich vooral gaan specialiseren in de ambachtelijke productie van worst en pan klaar-artikelen. Die worden geproduceerd onder geconditioneerde omstandigheden met moderne machines. Het resultaat is een ambachtelijk en smakelijk eindproduct.

  • Pan klaar-artikelen 
  • Maaltijdcomponenten
  • Kip maaltijdcomponenten 
  • Rookworst
  • Barbecueworst soorten
  • Mini vleesproducten
  • Biologisch vlees
  • Streekproducten


Ambacht en vakmanschap