Waarom paul van essen?

10 redenen om ons vleesverwerkingsbedrijf te kiezen

Wanneer u op zoek bent naar een samenwerking met een professioneel en betrouwbaar vleesverwerkingsbedrijf, dan moet u daarvoor zeker bij Vleesbedrijf P. van Essen zijn. Wij gaan net een stap verder dan een ander en dat heeft voor u veel voordelen. Hieronder leest u 10 redenen waarom wij de beste keuze zijn.

1. We grillen onze producten op ambachtelijke wijze.
Voor onze maaltijdfabrikanten grillen we de producten. Dat doen wij in onze Grillovens van het merk Rational. Het product hoeft dan enkel nog opgewarmd te worden.

2. Diverse gewichten mogelijk
Iedereen heeft andere wensen en het is voor ons als vleesverwerkingsbedrijf geen probleem om daar ook op in te spelen. Daarom leveren we in diverse gewichten. Dit is mogelijk van 25 tot 350 gram.

3. Wij leveren altijd snel
Vleesproducten die op voorraad zijn, kunnen we doorgaans de volgende dag al leveren. Voor producten die we vers produceren, komt daar een dag bij. Is een product niet op voorraad en heeft u het toch snel nodig? Dan doen we er alles aan om dit zo snel mogelijk te leveren. Afhankelijk van de wensen duurt dit drie tot vijf werkdagen.

4. U krijgt altijd kwaliteitsvlees
Sommige vleesbewerkingsbedrijven werken met separatoren. Dat doen wij niet. U bent bij ons altijd verzekerd van kwaliteitsvlees.

5. Maatwerk is geen probleem
Heeft u specifieke wensen? Wilt u bijvoorbeeld meer rundvlees in de slavink, een extra kruidnagel of moeten we minder zout gebruiken? Geef het bij ons aan. Maatwerk is voor ons ambachtelijk vleesverwerkingsbedrijf geen enkel probleem. In overleg kan vrijwel alles.

6. Wij leveren ook kleine batches
Heeft u een kleine batch nodig van een product, dan kunt u die gerust bij ons bestellen. Wij leveren namelijk ook kleine batches. Vraag onze verkoopafdeling hiernaar.

7. U vindt bij ons een breed assortiment
Ons vleesverwerkingsbedrijf is breed georiƫnteerd. Dit houdt in dat u bij ons terecht kunt voor veel verschillende vleesproducten, zoals pan klaar-artikelen, mini vleesproducten, diverse worsten, producten in het zuur en streekproducten.

8. Kwaliteit staat hoog in het vaandel
Kwaliteit en voedselveiligheid zijn een belangrijk onderdeel van de procesvoering binnen het bedrijf. Dit begint bij het uitzoeken van de juiste leveranciers. Ook werken we altijd volgens de geldende wettelijke EU-richtlijnen en hebben we regelmatig interne audits. Verder zijn wij HACCP, IFS en SKAL-gecertificeerd.

9. We spelen in op ontwikkelingen en de markt
Ons vleesverwerkingsbedrijf staat nooit stil. We houden rekening met mooi weer en feestdagen, want dan is vaak meer vlees nodig. Maar we houden ons ook bezig met de wensen vanuit de markt, bijvoorbeeld de vraag naar biologisch vlees en hybride producten.

10. We zijn continu bezig met productontwikkeling
Op verzoek kunnen we meedenken over productontwikkeling. Zo kregen we het verzoek om groenten, zoals broccoli en spinazie, te verwerken in een slavink. We zijn altijd bezig ons assortiment uit te breiden en te perfectioneren. Met bijvoorbeeld andere kruiden kunnen we van een slavink een heerlijke zomerslavink maken.

Contact opnemen met ons vleesverwerkingsbedrijf

Bent u al overtuigd van een goede samenwerking met Vleesbedrijf P. van Essen? Neemt u dan snel contact met ons en we plannen een vrijblijvende afspraak in. Of vraag ons telefonisch alvast gerust naar de mogelijkheden rondom uw wensen en ons maatwerk.

Ambacht en vakmanschap